Право на отговор: Политически гъзолизец ли е Сашо Диманов?

Снимка - www.ipernik.com

По повод на статия, публикувана в пернишка онлайн медия със заглавие "Пример номер 1 за политически гъзоблиз в ГЕРБ Перник" в редакцията на Perunik.com се обади видният блогър и общински съветник от ГЕРБ, Сашо Диманов.

Г-н Диманов бе възмутен от тона и стила, в който е написана статията и поиска да публикува отговора си на страницата на сайта ни. На същият е било отказано правото на отговор по повод на агресивната статия, насочена срещу него и администратора на сайта си е позволил на три пъти да трие неговите коментари под нея!

Ето и отговора на Г-н Диманов:

Както казва народът „В смутни времена търговията с достойство винаги е носила добра печалба“. Май така се очертава и със статията "Кралицата на провала Ирена Соколова си изтри фейсбук профила". Нищо ново под слънцето. Преди няколко години бай Захари, който продаваше ябълки на пернишкия пазар казваше „Важното е да убедиш клиента, че стоката е хубава, да му направиш комплимента и да му подадеш подходящата ябълка. Така хем оборота върви, хем ти се кефиш, хем намалява джобното затъмнение“. Този мурафет на бай Захари много добре е усвоил сайто-сайбията г-н П.Т. (Петър Тишкин - бел. ред) - „Важното е брояча с IP-тата на влизащите в сайта да почуква на често - на често и монетите да дрънчат в касичката“. Това, че избрания комплимент е ГЪЗОБЛИЗСТВО, а подадената ябълка – ти, си хем ОБИЧАН, хем ОСПОРВАН са подробности. Важното е покрай зрелището и сеира за моя сметка тази статия да спомогне за ускоряване на оборотния вървеж, а кефа от намаляващото джобно затъмнение на сайто-сайбията да отскача високо нагоре в небесната шир!

В конкретния случай г-н П.Т. е решил да се превъплъти в съдник–последна инстанция и като същински народен трибун да слага бомбастични квалификации, несъмнено радващи аудиторията. С други думи г-н П.Т. прескочи неканен в чуждия басейн и безцеремонно се разпореди в ъгълчето, където съм се позиционирал, да бъде „КЪТ ЗА ПИКАЕНЕ“. Какво пък – дали ще е анонимно хейтърско плюене или използване на обособения кът – кой както реши!

Важното е монетките приятно да позвънват в касичката. Хоп IP - хоп сребърниче, хоп IP – хоп сребърниче. Диалектика и нюх, бай Захари, диалектика и нюх!!

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини