ВИДЕО: Шоуто с рязането на кабели в Перник продължава

Това са хората, които денонощно се грижат да имате качествен и бърз Интернет

Втора серия на шоуто с рязането на кабели, което пернишката РДНСК устройва на града ни се разигра днес преди обед.

Арена на шоуто стана бул. Република - от разклона на Винпром към кв. Тева.

Стълби, ножици и липса на здрав разум сложиха край на труд, положен в продължение на дълги месеци. Труд, посветен изцяло на желанието на Интернет доставчиците да ви осигурят качествен и бърз достъп до глобалната Интернет мрежа!

Вижте тези млади хора на снимката! Колко фалшиви сълзи лее държавата ни за тях, когато напускат България! С какъв апломб се кълнат политиците, че ще спрат изтичането им в чужбина, с какъв патос обещават да им създадат условия за реализация в собствената им страна!

И каква лъжа и измама се оказва всичкото това за тях сега! Когато вместо реализация държавата им размахва ножици. Когато краде и ограбва ежедневно труда им и насила ги прави излишни!

Погледнете ги! Виждате ли поне едно лице, от което да не лъха интелигентност, одухотвореност и образованост? И всичкото това - за да бъде България бронзов медалист на Световното първенство по доставка на Интернет!

Това са вашите и нашите деца. Деца, които грешно са си въобразили, че имат шанс за реализация в родината си! И за които същата тази родина се оказва мащеха вместо майка!

Вижте и видеото!

Вижте лицето на Държавата с нейната вопиуща и лишена от мозък и мисъл некомпетентност! Вижте квадратните мозъци на заплата. Заплата, която всички ние плащаме всеки ден с нашите данъци. И с глобите, които същата тази държава ни взима според стъкмените без сянка от мисъл и формулирани витиевато закони. Закони, които дори самата държава не може да разтълкува!

Всъщност - тези млади хора ще оцелеят където и да отидат по света! Ще оцелеят, защото имат глави на раменете си и мисъл в главите си! Доказвали са ни го многократно! Доказват го и днес!

Въпросът е - ще оцелеем ли ние без тях?

 

 

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини