Познавате човек, който работи нон стоп за благото на децата? Номинирайте го за "Златна ябълка"

Познавате обикновен човек, който ежедневно помага на децата? Знаете за училище, което се отнася към учениците си като към най-важното нещо? Живеете в град, в който основна ценност е безопасната среда на младите под 18 г.? Тогава разкажете на всички, че има и такива хора! Вече е даден старт на номинациите за награди "Златна ябълка" 2012 в търсене на "Герои от приказките" – онези обикновени и неизвестни хора, които правят ежедневно добри неща за децата ни. В рамките на малко повече от месец организациите - членове на Национална мрежа за децата (вече 103 от цялата страна) ще номинират онези личности, институции и организации, които са допринесли за подобряването на живота и благосъстоянието на българските деца.

Наградата е учредена, за да отличи приноса на публични личности (политици, журналисти и др.), на цели общини, ръководства на болници и училища или дори най-обикновени хора, които с работата си са допринесли към подобряване на живота и благосъстоянието на момичета и момчета под 18 г.

Ако и вие познавате някой, направил нещо добро за дете или група деца можете да разкажете неговата история и да го номинирате за награда "Златна ябълка" тук.

Наградите ще бъдат връчени на 1 юни на гала вечер, посветена на българските деца.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини