Двама набити служители с табели "Аз крада". Ще съдят шефа си

34-годишен собственик на заведение в Полски Тръмбеш ще застане пред съда, след като набил двама свои подчинени и ги накарал да стоят на градския площад с табели на гърдите с надпис "Аз крада", съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът станал на 10 септември м.г., когато в полицията в Полски Тръмбеш бил получен сигнал от възмутени граждани. Те съобщили, че в центъра на града стоят две момчета с табелки на гърдите и надпис „Аз крада”.

Полицейските екипи, които пристигнали на място, установили, че малко преди това двамата 20-годишни младежи били обвинени от работодателя си, че са откраднали оборотните пари на заведението му. Без много приказки 34-годишният бизнесмен ги нападнал с билярдна щека, а след побоя им лепнал етикетите и ги накарал да излязат на площада за обществено порицание.

Оказало се обаче, че момчетата нямали никаква вина за случилото се и техният назидател, известен на МВР с хулиганските си прояви, бил задържан. Вчера той е привлечен като обвиняем и ще отговаря за действията си пред съда.

Един от най-известните "любители" на саморазправата е кметът на белослатинското село Галиче Ценко Чоков. През 2002 г. той бе арестуван по обвинение, че връзвал на стълб в центъра на селото местни хора, заподозрени за кражба. А няколко месеца по-късно нанесъл побой над жена от Галиче.
Тогава Чоков заяви, че полицията бездейства и той трябва да се намеси. След като завърза двама крадци в центъра на селото и ги наби за назидание, кметът бе съден.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини