Трендафил Хасарлиев - юрист

 • 28-05-2018 20:05
 • 7985
 • 0
 • 6

2 коментара

 • 1
  Ss
  SS
  3 -1
  14:09, 29-05-2018
  Направо се разплаках от умиление .... успял юрист ... сега си брои стотинките ...
  • Ру
   Румяна Еленкова
   1 0
   01:17, 16-05-2019
   За какви стотинки говориш бе говедо, я излез от яхъра и се образовай малко. Може да ти стане ясно че юристите в Австралия са между най-високо платените професионалисти. Типична часова ставка (да, часова) е между 250 и 400 долара.
   Този човек и семейството му се завръщат в Родината и помагат на сънародниците си както могат. Я кажи ти как помагаш на ближния си? Или по-добре недей, ясно ни е.
   Тъй че, като не можеш да светиш поне недей да тъмниш.


Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Perunik.COM ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Още от България в мен

Последни новини