Гладолечение и суровоядство. Гладуването като път към мечтаната фигура и здраве

  • 14-05-2015 00:00
  • 5760
  • 0
  • 0
В първото издание на предаването "Здраве" започваме огромната тема какво е нашето тяло с д-р Людмила Емилова. Кой и защо трябва да гладува, опасно ли е за какво е полезно, а как би се отразило гладолечението на децата. Биолога Веселин Станков пък разкрива кое го е накарало да смени начина си на живот и защо от няколко години той приема само сурова храна.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Perunik.COM ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Последни новини