105 полицаи с награди за празника на МВР

105 служители от ОДМВР – Перник са наградени по случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли. Отличията са им връчени на проведеното в понеделник, 4-и юли, тържествено събрание, съобщиха от пресцентъра на полицията в Перник.

С „Почетен знак на МВР – III степен“ са наградени Радостин Митаров и Иван Станиславов, служители в сектор „Научно-техническа лаборатория“ и Районното управление в Радомир. Заповедите са издадени от вътрешния министър в оставка Бойко Рашков. С „Обявяване на благодарност и индивидуална парична награда“ са отличени 10 служители от Първо РУ, а с „Писмена похвала“ 93-ма полицаи от областната дирекция. Наградите са от старши комисар Павел Млеканов – директор на ОДМВР – Перник.

По случай приключване на професионалната кариера в МВР и за дългогодишната, безупречна, прецизна и отговорна работа в системата на вътрешното министерство са връчени грамоти и плакети на трима служители – Ели Захариева, Жулиета Райчева и Людмил Владов. В обръщението си към служителите на ОДМВР – Перник старши комисар Млеканов е благодарил за денонощния им труд и постигнатите резултати в борбата с престъпността и опазване на обществения ред в региона.

 

Източник: БНР

Коментари в сайта

Последни новини