Областният управител постави служители на НАП пред смъртна опасност!

Смъртоносно опасната решетка на етажа на НАП

Ако имате работа в офиса на НАП в Перник - без да знаете сте заплашени от смъртна опасност!

По настояване на Областният управител между 5-ти и 6-ти етаж в стълбищната клетка между НАП и Областната администрация е поставена заключена метална решетка! Двата асансьора, които обслужват сградата са настроени така, че единият да обслужва от 1-ви до 5-ти етаж, а другият - от 6-ти етаж нагоре! Това означава, че ако недай си боже възникне пожар или се наложи евакуация на сградата поради земетресение или каквато и да било друга причина - всички служители, които работят от 6-ти етаж нагоре са заплашени от опасността да заплатят с живота си заради спокойствието и безхаберието на Областния управител и неговата администрация! Асансьорите, с които единствено може да се евакуирате при евентуална опасност също не са опция, защото същите са забранени за използване по време на земетръс или пожар.

Всичкото това е станало въпреки предупрежденията и протестите на служителите от НАП против опасната решетка. Оплаквания са били отправени и към службата по пожарна и аварийна безопасност, която също се намира на опасен за обитаване етаж в същата тази сграда, но която също така не е отреагирала по адекватен начин на оплакванията!

Друг ефект, който предполага тази метална заключена решетка е, че ако имате работа в Областната администрация и в НАП - това ще предполага една доста неприятна и безсмислена екскурзия: Вместо да се качите от 5-тия на 6-тия етаж - ще трябва да вземете асансьор до първия и от там - друг асансьор до 6-тия! Какъв е смисъла на всичко това??

Perunik.com ще сезира отговорните институции - пожарната и РДНСК за съществуването на тази смъртоносно опасна решетка и ще очаква от тях да свършат работата си и да задължат Обласния управител да я премахне! Съветваме също така Г-н Иво Петров друг път да мисли по-мащабно и с оглед на евентуалните опасности, които взиманите от него решения представляват за хората, които работят в обитаваната от него и администрацията му сграда!

На снимките по-долу ясно се виждат опасностите, които стоят пред служителите в сградата в случай на пожар или природно бедствие!

  

Дали някой ще може да слезе до охраната при пожар??
За да се спасите при пожар - трябва да счупите стъклото с голи ръце!
Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини