Азис звезда в руски филм

Истерията по нашия изпълнител там нараства с всеки изминал ден и именно това бе причината националната руска телевизия NTV да заснеме филм за него

Вече е факт руският филм, посветен на Азис и ще бъде излъчен на 18-и март.

Олег Ясаков, един от най-популярните и талантливи репортери на руската медия, дойде в България с екип от 7 души, специално за да заснеме филм за изпълнителя на „Сен Тропе". Снимките бяха осъществени в Bar Flight.

Самото интервю с екстравагантния певец продължило повече от 3 часа, през които хитовият изпълнител разказал интересни моменти, свързани с неговия професионалния и личен живот. Акцентът на разговора бил насочен към нарастващата популярност на Азис зад граница. Ясаков споделил пред звездата, че в родината му всеки втори телефон звъни с негова песен.

Интересът към Азис в Русия започна, след като той стана участник в шоуто "Comedy club" по тв канала ТНТ. Непосредствено след това излъченият в предаването видеоклип на родната звезда „Мразиш" се превърна в най-гледания и теглен продукт в цялата страна. Хитовият певец не пропусна на свой ред да жегне „братушките", снимайки следващото си видео „Хоп" в руска баня. Това направи голямо впечатление и му донесе още по-голяма популярност в необятната руската страна.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини