Снегопочистването в Перник бе инспектирано днес

Днес рано сутринта, по инициатива на Зам. кмета по сигурността на Перник, Г-н Станислав Владимиров, бе извършена инспекция на снегопочистването в Перник.

Обиколихме възлови улици и пътища в целия град. Основните пътни артерии са проходими при зимни условия. На някои места има сериозни навявания от сняг. По думите на Владимиров - пари за почистване на малките странични улички няма! Почистването им можело да стане само ако се увеличи сметката, която гражданите да плащат за тях.

За почти 2 часа обикаляне, обаче, срещнахме само 2 опесъчителя, които не опесъчаваха, а се движеха празни. Вторият от тях освен това бе вдигнал високо греблото си, въпреки че се движеше с включена светлина за специален режим на движение! Това може да видите с очите си в края на видеоматериала, който ви предлагаме!

Всъщност - за цялото време на инспекцията не можахме да видим специален автомобил, който действително да се занимава с дейност по снегопочистване и обработка на пътя! Въпреки, че по телефона от фирмата ни уверяваха постоянно за това!

Оценката на Владимиров за днешното състояние на улиците в града ни е Добър (4). Каквото и да изначава за него това - гражданите на Перник трябва да дадат истинската оценка на почистването на града си от сняг!

 

 

Източник: perunik.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини