Борислав се скрил след отвличането на Мирослава

Борислав Чолев, чиито наследствени пари станаха причина Мирослава от Перник да бъде отвлечена и убита, се е скрил от сестра й Елеонора, с която имали връзка отдавна. 25-годишният младеж е бил посъветван от ченгетата да напусне миньорския град и да отиде на по-сигурно място.
Отишъл в близкото до Перник село Кладница, където семейството му има вила. Прекъснал всякаква връзка и със сестрата на Мирослава - Елеонора, която преди трагедията искала да има дете от него. Дори след откриването на трупа на Мирослава младият мъж не се появил, за да подкрепи близките й. Поведението му учуди всички приятели на Чолев, които отлично знаели за силните му чувства към Елеонора,пише "Монитор". 
Един от най-близките му хора го посетил във вилата.
„Позволиха му да излезе навън за не повече от 5 минути. Не го познах, сякаш видях съвсем друг човек. Изглеждаше ми напълно неадекватен. Не можахме да си кажем нищо, защото баща му настоя да се прибере", сподели приятелят на Борислав. Преди убийството на Мирослава той и Елеонора планирали да се оженят след два месеца. Определили датата 3 март, защото и двамата харесали националния празник. Желанието им да се свържат завинаги било толкова голямо, че влюбените решили да си имат дете. Имало обаче един проблем - Борислав бил диабетик и възможността за стане баща била под въпрос. Здравословният проблем бил решен.
Елеонора се съгласила да забременее инвитро.
Медицинската манипулация била уговорена да се извърши на 12 ноември. Пет дни по-рано обаче Мирослава била отвлечена и всички планове рухнали. Любопитна подробност е, че на 8 ноември кандидат-булката трябвало за първи път да се види на четири очи и да вечеря с майката на Борислав - Маринела Чолева, главен архитект на Перник. Преди това имало и други уговорки за среща, но те били отлагани от Чолева под предлог, че е много ангажирана в работата си.

Източник: КРОСС

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини