Мирослава убита заради наркотици и разчистване на сметки в мафията

На 18.01.2012, вечертa, в предаването “Дискусионно студио“ по телевизия СКАТ гостуваше разследващия журналист Григор Лилов.

Това, което Лилов изнесе, би накарало всеки един от нас да изтръпне от ужас!

Ето част от тезите му:

1) Във фабриката на Мишо Бирата са се произвеждали АМФЕТАМИНИ (преди време по молба на Първанов, Борисов спира митническата проверка)!

2) Покойния Мишо Бирата е работил в тясно сътрудничество с две Пернишки нарколаборатории, тихомълком разбити точно когато е изчезнала Мирослава (дали и тя, като Ахмед Емин, не е била информатор на нашия отдел за борба с дрогата и на американската ДЕА)!

3) Стойчо Стоев и Марио-Заека, са се занимавали ОСНОВНО с търговия и пласмент на наркотици и това отлично е описано в досиетата им.

4) Богаташчето от Перник – приятеля на сестричката на Мирослава – Елеонора, Е ИМАЛ вземане – даване с Мишо Бирата (някъде пишеше, че му е незаконен син), като сумите които са засичани като обмен между тях са КОЛОСАЛНО ГОЛЕМИ!

5) Причината ТОЧНО Мирослава да стане жертвеното агне е, че момичето Е ЧУЛО нещо във фитнеса! Къде и с кого го е споделила, засега не е съвсем ясно (но Флоров твърди, че е в Германия и си пие кафето там)!

6) Отвличането с абсурдния „откуп”, и то от лице което даже НЕ Е неин роднина, е било само за парлама! Убийството е станало почти веднага след “отвличането”, след като момичето е докопало отнякъде телефон и е звъннало на сестра си (това значи, че полицията отдавна знае с точност до 1 секунда и до 1 метър кога и от къде се е обадила)!

7) Трупът вероятно е престоял някъде на закрито и топло, защото е бил в доста напреднал стадий на разложение! Нещо което е ПЪЛЕН АБСУРД да стане през зимата!

8) Стойчо Стоев и Марио - Заека нямат НИЩО ОБЩО с това убийство! Освен това Чочо НЕ Е правил НИКАКВИ самопризнания пред Полицията, Последната е отишла да изрови трупа, отлично знаейки къде се намира, защото малко преди това НАРОЧНО е бил заровен там (Борисов каза, че е сотял цяла нощ – докато я намерят. А откъде знае, че изобщо ще я намерят)! Трупът на Чочо изцяло замита следите, че всъщност НИКАКВИ самопризнания не е имало (не случайно казва на съседите си – „искат да ми лепнат нещо…”)!

9) Стойчо Стоев и Марио –Заека, всъщност са били “връзката “ с по-горни етажи на мутро – полицейската наркобанда. Кои са “големците“ от политическия елит отлично се знаят от вътрешния министър – Цветан Цветанов!

10) Факта, че Марио-Заека скоротечно беше натъпкан в лудница не трябва да учудва никого! За момента диагнозата “шизофреник“ урежда изцяло престъпниците! Каквото и да каже – той е луд и толкоз!

11) На фона на изнесеното, глупостите които дърдореше Флоров, вече си имат своето обяснение! Голямата цел на това комплексно престъпление всъщност е била да бъдат ликвидирани Чочо Стоев и Марио, чиито познания явно са били ПАГУБНИ за сегашната власт! С Убийството на Мирослава, всъщност мафията си е решила И ДВАТА ПРОБЛЕМА:

- Унищожили момичето, което е чуло нещо във фитнеса.

- Използвали трупа и, за да унищожат и „връзката“ с високите етажи на мафията. Единствената „жива” надежда, чрез която може да разберем всичко, се нарича Марио Заека! Не случайно Родната полиция го пази с цял гарнизон, от връзка с външния свят . . .

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини