Миа Сантова с номинации за Жена на годината и Модна икона

Топжурналистът Миа Сантова е номинирана в категория „Публицистика” в конкурса „Жена на годината”, който се провежда за шеста поредна година. Конкурсът цели да отличи най-добрите в 12 основни категории на база заслуги към обществения живот през изминалата година. Гласуването на www.graziaonline.bg и с SMS със съдържание PUB 3 на номер 2323 (1,20 с ДДС за всички мобилни оператори) продължава до 10 декември, а церемонията по награждаване ще се състои в края на годината.

Освен в „Жена на годината”, Миа Сантова е отличена с номинация и за „БГ Модна икона 2011”, който се провежда от проф. Любомир Стойков за трета поредна година. С конкурса електронното списание „Fashion Lifestyle Magazine” отличава качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения и безупречна култура, морал и репутация.

Миа Сантова е водещ на съботно-неделното новинарско-коментарно предаване „Уикенд с Миа Сантова”, събота и неделя, 8:00-9:00 и 11:45-12:30 по TV7

Миа Сантова застана до Николай Бареков по време на изборните студиа на TV7 „Изборът” и „Балотажът”, които докараха рекордни резултати на медиата, нареждайки я на второ място по гледаемост по време на ексклузивното интервю с преизбрания кмет на София Йорданка Фандъкова, излъчено непосредствено преди първата пресконференция в изборната нощ на 23 октомври, и интервюто с премиера Бойко Борисов, веднага след обявяването на изборните резултати от балотажа за президент.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини