Мис Свят 2011 директно от Лондон тази неделя. Да подкрепим Ваня Пенева

На 6 ноември, неделя, точно в 19:00 в националния ефир на TV7 ще бъде излъчен международният конкурс за красота Мис Свят 2011, директно от залата Ърлс Корт в Лондон. Ваня Пенева е българката, която ще защити честта на страната ни на бляскавото шоу. Мис България 2011 бе избрана в края на месец юни на специална церемония, излъчена ексклузивно по TV7, на която сред 12 финалистки Ваня грабна титлата и спечели правото да замине за Лондон. В момента в Интернет тече гласуване за фаворит на зрителите за Мис Свят 2011 и всички почитатели на Ваня могат да я подкрепят и онлайн на адрес: http://www.missosology.org.

Гости в коментарното студио на Мис Свят 2011 с водещ Инна Пелева, което започва точно в 18:45 – непосредствено преди директното излъчване на конкурса, ще бъдат Стойчо Керев, член на журито на Мис България 2011, и дизайнерът София Борисова, изработила тоалетите на Ваня Пенева за участието й в конкурса Мис Свят в Лондон, както и всички тоалети на претендентките за Мис България 2011. В деня на церемонията телевизията ще излъчи и специален репортаж за майката на Мис България 2011.

Финалът на конкурса Мис Свят е заключителният етап от съревнованието за избор на най-красивата жена в света. Точно 122 красавици от всички краища на земното кълбо се събраха преди две седмици в Лондон, за да докажат своите качества и да защитят титлите си на национални носителки на короната на красотата.

Тази година се навършват 60 години от първия конкурс за красота, който се е провел на южния бряг на река Темза. Мис Свят 2011 се различава с няколко нови, но вълнуващи промени. Четири специализирани телевизонни екипа живеят с участниците през целия период на конкурса. Преди обявяването на бъдещата кралица на красотата за тази година, част от журито ще разкрие своите фаворити и как е оценило участничките в надпреварата, а специален гост на церемонията е първата излъчена Мис Свят – Кики Хаакансон от Швеция.

Мис Свят е най-гледаното в света годишно телевизионно излъчване, което създава мост между държавите, изпратили своите претендетки, по начин който не е представен на нито едно подобно глобално събитие. Телевизионото шоу се гледа от над 1 милиард зрители от 168 страни в света. Мис Свят ще представи Обединеното кралство, като водещата туристическа дестинация по време на подготовката за провеждането на Олимпийските игри в Лондон през 2012.     

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 31.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Очаква ви един динамичен ден, изпълнен с много предизвикателства и немалко успехи. Имате шанса да стигнете до задоволително ниво на делата си, особено на най-важните за вас. Направете всичко възможно да спазите обещанията, дадени на близки хора.
31 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате доста работа днес, затова не се разсейвате с неща, които могат да ви отдалечат от работата ви, а предпочитате да се съсредоточите и да изпълните всичко в желания срок. Въпреки това обаче е възможно да ви убягнат важни въпроси днес, на които ще се наложи да обърнете внимание по-късно. Научавате добра новина, свързан с ваш делови проект.
31 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Дайте най-доброто от себе си и станете по-отзивчиви към хората край вас, това ще ви спечели симпатиите им. Предстои ви важен и добре платен ангажимент, чието успешно осъществяване ще повиши и финансите ви. Не смесвайте разума с чувствата, за да не стигнете до нежелани ситуации.
31 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Търсите поле за изява, но това което ви се предлага не ви удовлетворява. По този начин само затваряте пътищата си за развитие и едва ли ще останете доволни от резултата. Разширете контактите си, потърсете нови начини за реализация, но в никакъв случай не спирайте на едно място. Скоро ще усетите положителната промяна.
31 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес настроението ви е променливо и това се отразява на държанието ви с околните. Не допускайте обаче емоциите да влошат отношенията ви с хора, на които държите. Усамотете се и се заемете с нещо, което ви е приятно и ви разтоварва. Любовта ще озари живота ви и ще се увеличат възможностите ви за успешно приложение на вашия професионализъм.
31 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не бъдете безучастни и ще намерите своето място, ако сте без работа. В бизнеса нещата стоят по-различно, не всичко ще зависи от личното ви желание и усилия. Въпреки трудностите ще имате своите успехи днес. Тревожещ ви здравословен проблем ще отшуми. Активността ви в тази посока е дало добри резултати.
31 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Получено възнаграждение за работата ви през последните дни ще направи деня ви по-спокоен, ще подобри настроението и семейния ви бюджет. Други ще стартират нов проект, с което отговорности им ще нараснат, но добре сте преценили всичко. Пропорционално на усилията ви ще бъде и заплащането.
31 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Влагайте въображение във всичко, което правите през деня. Скъсайте с традиционното, ако имате по-добро предложение. Никъде не е казано, че една работа не може да се свърши и по-добре. Ако резултата е същия или по-добър, значи сте се справили чудесно. Никога не е късно да експериментирате. Подходете непретенциозно, за да не съжалявате, ако не сполучите. Не забравяйте да се усмихвате и със сдържано поведение вървете напред.
31 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Съобразявайте се с обстоятелствата днес повече от обикновено и няма да сгрешите. Ще повишите интереса си към конкретна сделка или сфера, която ви привлича с перспективите си. Готовността ви за действие ще привлече на ваша страна хора, имащи позиции там и това ще ви носи предимства.
31 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпитвате известни колебания относно личен въпрос днес. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек на когото бихте могли да се доверите, затова не се притеснявайте да го сторите. За предпочитане е да си останете у дома вечерта и да си починете добре.
31 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Жадувате за повече спокойствие и скоро ще го имате. Владеете положението и ще приключите с ангажиментите си в рамките на деня. Атмосферата на дома ще ви помогне да се отпуснете. Доволни ще бъдете и от жеста на някого, ще ви изненада приятно. Почивните дни обещават да са без сътресения.
31 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще се справите отлично със задълженията си и ще постигнете споразумения, от които тепърва ще черпите дивиденти. Запазете спокойствие, ако ви се налага да общувате с административните органи. Самотните ще срещнат интересен партньор и ще изпитат вълнуващи емоции. Пожелайте си нещо хубаво.
31 мар 2020
Последни новини