КРАХ! ГЕРБ - Перник стигнаха точно до там, накъдето се бяха запътили!

Недоразумението, наречено ГЕРБ - Перник стигна до крайната си спирка - пълен провал на кметските избори!

Казвам го с болка и тъга, защото както аз, така и много други Перничани подкрепихме с гласовете си тази партия с надежда за по-добро бъдеще за нас и децата ни през 2009 г.! Доверие, с което ГЕРБ - Перник се подигра! Всъщност - ГЕРБ ни предаде!

Катастрофата ГЕРБ бе всъщност предизвестена и логична последователност от много отделни гафове. Гафове, за които Пернишката структура на ГЕРБ трябва най-после да поеме отговорност!

Като се започне от едно незаконно проведено събрание през месец Май, 2010 г. Премине се през манипулирания избор на общинско ръководство на структурата и подбор на кадрите на принципа "колкото по-лошо - толкова по-добре"! Като се премине през партийния й лидер, който изръси ни в клин, ни в ръкав крилатата фраза "остави я тази Конституция"! Като се премине през подбор на кадри, прикрепили се към ГЕРБ единствено с мисълта за собственото си оцеляване - ГЕРБ - Перник доказа, че не е нищо повече от една ретроградна, недемократична и нетърпима към чуждото мнение и собствения си устав структура, решена на всичко за да спечели властта НА ВСЯКА ЦЕНА!

Всъщност, ГЕРБ-Перник падна в собствения си капан! На фона на тоталната победа на ГЕРБ в изборите за Президент и местна власт почти в цялата страна - представянето на структурата в Перник изглежда катастрофално и жалко! Не може да неглижираш и да се противопоставяш на собствените си най-добри кадри и в същото време - да се надяваш на успех! Не може да подбереш кандидат за Кмет на града ни без качества, без подготовка и без елементарна култура и възпитание, и да се надяваш на успех!

Единственият дръзнал да се противопостави на самозабравата на ГЕРБ в Перник, депутата Петър Петров, бе напълно изолиран, низвергнат и отстранен от работата на структурата! Това за ГЕРБ бе равносилно на самоубийство! И те го реализираха на тези избори по ритуален начин!

Цялата кампания на ГЕРБ бе умишлено и преднамерено сгрешена! Янакиева им бе поднесена на поднос, даже бих казал - в тава в едно с 20 милионен дълг и ред негативи, които Соколова не можа да използва! ГЕРБ включи печката на шест, но забрави да сложи тавата в нея! В това ГЕРБ бе подхлъзнат от псевдо-PR-а на един псевдо-журналист, избран да води предизборната им кампания! "Апологетът" на ГЕРБ, продал медийното влияние на един новинарски сайт в полза на партийни интереси - всъщност съвсем умишлено доведе кампанията до пълно фиаско! Няма хич да се учудя, ако това е било по поръчка от партията-майка, която спечели за пореден път вота в Перник! "Апологетът" не веднъж е демонстрирал симпатии и принадлежност към идеалите на тази партия! Но, както казва народа - не е луд този, който яде баницата,а този, който му я дава...

Но това пак си е грях на ГЕРБ...

Самозабравили се, арогантни, некомпетентни, недемократични, подвластни единствено на собственото си его, със съмнителни личностни и професионални качества, надути като пришки, невъзпитани и високомерни, пълни с честолюбие и самочувствие без покритие - ГЕРБ-Перник отново си въобразиха, че са закачени за Бойковата колесница както през 2009 г., когато и магаре да бяха излъчили за депутат - щеше да бъде избрано!

Ама не е 2009 г.!

И магарето не бе избрано!

Така че - ако все още има ГЕРБ в Перник след 4 години - мислете добре още от днес! Недейте да вярвате на данайците, дето ви носят дарове и троянците дето ви подаряват коне!

Покайте се и се поклонете на тези, дето ви показваха кривиците за ваше собствено добро... И вземете та се поучете от тях... Не е срамно...

 

Вихрен Матев

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини