МАРГАРИТА КАСЕЛ: БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И ГЛАСУВАЙТЕ ПАК В НЕДЕЛЯ!

БЛАГОДАРЯ НА ОНЕЗИ ОТ ВАС, които на първия тур на изборите дадохте гласа си за независимия кандидат Вихрен Матев и листата от 17 независими личности и утвърдени професионалисти, предложени от ПП „Другата България”.

За нас тази подкрепа е неоценимо и високо признание за нашите усилия. За изключително кратък срок и с минимални лични средства, разполагащи безрезервно само с добрите ни намерения да останем напълно независими, ние се мобилизирахме и показахме на перничани, че има хора, които истински се вълнуват от проблемите и правата на гражданите и са готови да ги отстояват и защищават с реални действия.

ПРИВЕТСТВАМ ОНЕЗИ ОТ ВАС, които гласувахте за други кандидати, въпреки организационните трудности възникнали на някои места в изборния ден! Защото вие на практика осъществихте вашето право на участие в решаването на съдбата на града, в който живеем.

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ВАС, които не дойдохте до урните миналата неделя! Оставете настрани по-маловажните причини, безразличието, убеждението, че нищо не зависи от вас, че нещата няма да се променят към по-добро. Напротив, веднъж на всеки 4 години всичко зависи и от вас и от вашия глас. Не пропускайте възможността да упражните изконното си и законно право на граждани на демократична държава.

Направете своя разумен и мотивиран избор на втория тур на 30-и октомври. Зная, че за някои от вас изборът в неделя ще бъде плод на огромна лична драма! Бих казала - даже на безизходица! И ако все пак тези кандидатури не са решение за вас - покажете че искате промяна, че очаквате нови идеи и нови лица! Не оставяйте важните за вас решения да се вземат от други! Не подарявайте гласа си и своята идентичност – изискайте гаранции, че вашата подкрепа трябва да се  заслужи.

ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ВЛОЖИЛИ МНОГО СИЛИ И ЕНЕРГИЯ В ПРЕДИЗБОРНАТА БИТКА. КАТЕГОРИЧНАТА СИ ДУМА ЩЕ КАЖАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ - ГРАЖДАНИТЕ НА ПЕРНИК, ЗА ЧИЕТО ДОБРУВАНЕ ДАДОХА ЧЕСТНАТА СИ ДУМА ТОЛКОВА МНОГО КАНДИДАТИ. ПРЕДСТОИ ИМ НАЙ-ТРУДНОТО – ВРЕМЕТО НА ИЗПЪЛНЕНИТЕ ОБЕЩАНИЯ.

Маргарита Касел

Регионален представител на ПП”Другата България” за област Перник

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини