Неизвестна гражданска инициатива зове: „Кажете „не“ на ГЕРБ

„Дойде време да кажем НЕ на едноличната, арогантна и некомпетентна власт на ГЕРБ“, пише в  писмо до перничани „Гражданска инициатива в защита на града и семействата ни“.

Според писмото до перничани, експериментите в управлението на държавата вече са твърде много, а Перник се нуждае от гражданската си позиция. „Натрапват ни неподготвени и неможещи политици, обвързани с известен на всички перничани  кръг „Котараците“. Купуват част от нашите съграждани за жълти стотинки и се подиграват с бедността ни“, продължава писмото.

Според Гражданската инициатива, перничани не трябва да оставят купеният вот да определя съдбата на града през следващите четири години.

„Знаете какво трябва да направим, за да защитим града и семействата си! В неделя, на 30-ти октомври, гласувайте по съвест!“, призовава инициативата.

Листовките с написания текст бяха разпространени в пощенските кутии на жилищните блокове в кв. Изток. Брошурите обаче нямат посочена информация и контакти, а и не отговарят на агитационни материали според изборния кодекс. В интернет не фигурира и никаква информация относно „Гражданска инициатива в защита на града и семействата ни“.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини