Пресконференция на партия „Другата България” в Перник. Номинират кандидат-кмет

На 21 Юли 2011 г. (Четвъртък), политическа партия "Другата България" ще проведе пресконференция, на която ще номинира своят кандидат-кмет за изборите наесен. Това съобщи регионалният представител на партията Госпожа Маргарита Касел.

Пресконференцията ще се състои от 09:30 ч. в кафенето зад община Перник. На нея освен номинацията за кмет ще бъдат разяснени и основните акценти и принципи в програмата на партията, които ще бъдат неин приоритет по време на бъдещото управлението на града ни.

Един от принципите, залегнал в предизборната стратегия на ПП "Другата България" е да подкрепи всички граждани на Перник, известни с активната си позиция и способност да отстояват интересите на гражданското ни общество. Всеки гражданин, който счита, че с качествата си може да допринесе за доброто бъдещо управление на града ни, е добре дошъл и неговата кандидатура за общински съветник или кмет на населено място ще бъде подкрепена от партията! По този начин "Другата България" счита, че наистина град Перник ще се върне отново в ръцете на неговите граждани и управлението му ще бъде подчинено не на лични и користни интереси, а на интересите на всички!

Г-жа Касел кани всички журналисти от пернишките медии да присъстват на пресконференцията. За всички тях ще има скромен коктейл!

За връзка с Г-жа Касел може да използвате нейният е-мейл адрес: mkasel@blackforest-bg.eu

 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини