Цвят и дързост от Gucci в Милано

http://fashiongonerogue.com

Gucci откри Седмицата на модата в Милано с дръзка колекция. Скъпоценни камъни, провокативни  вечерни рокли, екстравагантни жакети всичко в много гучи цвят - лилаво, изумрудено, тюркоазено, оранжево и цикламено.

През есента и зимата на сезона 2011-2012 жената, която се облича с "Гучи", ще е двулика - елегантна във вталени костюми през деня и съблазняваща и предизвикателно разголена през нощта. И за двата стила дизайнерката на модната къща Фрида Джанини използва детайли от крокодилска и гущерова кожа.

Голяма част от колекцията се основава на стила от 70-те години на 20 век. Панталоните и полите-панталони над кожените ботуши напомнят за този на 40-те години.

При ежедневното облекло преобладават цветовете рустик - горско зелено, патешко зелено, тъмно бургундско, лилаво и зимно портокалово. Те са в контраст с повсевместното черно и сиво.

Вечерната колекция е още по-цветна. С лимоновото жълто, тъмночервеното и светлозеленото жените ще забравят за студеното време, когато отидат на ресторант, бар или нощен клуб. Чантите са малки и елегантни.

http://fashiongonerogue.com

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини