1001 блондинки и HaskovoNET

За всичко това научихме от Vaida Kisieliūtė

Блондинките, или по-точно тяхната организация Olialia отварят бар. На откриването, което е на 1 октомври във Вилнюс, те ще направят опит за нов рекорд – 1001 блондинки на едно парти. 

Сега е момента да ви информираме, че блондинките доказано са високоорганизирани, амбициозни и кадърни момичета. Освен BBC и родните им медии, покана за откриването получихме и ние от HaskovoNET, на редакционната поща. В писмото от Olialia ни предлагат посрещане на летището, помощ при избора на хотел и при настаняването и стегнато оформена програма, което веднага го изстреля в челните позиции на личната ми класация. Та в програмата освен откриването от 10 вечерта е включена обиколка на офиса на Olialia  и запознаване с техния проект за остров на блондинките, за който вече писахме.

Иначе на откриването са поканени всички блондинки, до 24 часа е безплатно. Русокоските могат да водят до трима приятели, а ако в компанията има брюнетки ще трябва да се позабавляват да наподобят блондинки. Даже има указания на сайта на Olialia как да стане това. Издокарайте се и се усмихвайте, казват от организацията. Нямаме инфорнация за заведението, но ще да е голямо щом ще побере 1001 блондинки с по 3 приятели всяка.

Успех, Olialia. Sėkmės, Olialia. Good luck, Olialia

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини