Албумите на годината излизат през ноември

Предпоследният месец на 2010 се очертава като най-вълнуващия за меломаните. Албуми на не една или две големи звезди ще се появят на пазара тогава. От Club.bg направихме селекция на най-значимите от тях и сега ще ви ги представим накратко.

На 1-ви ноември излиза вторият самостоятелен албум на Черил Коул "Messy Little Raindrops". Въпреки тежкото заболяване, през което премина чаровната изпълнителка последните месеци, тя все пак успя да завърши новото си музикално предложение. Пилотното парче носи заглавието „Promise this” и може да видите ефектния му видеоклип тук.

Кани Уест дълго умува как да озаглави новата си тава. Работният вариант разчиташе на благозвучното "Good Ass Job", но в последствие рапърът се спря на "Dark Twisted Fantasy". Датата на реализиране е 16 ноември, когато очакваме буквално сблъсъка на титаните.

Същата седмица на пазара излиза шестият пореден албум на The Black Eyed Peas "The beginning". Фърги и компания обявиха горещата новина само преди ден, като обещаха скоро да чуем и новото парче "Bang Bang Get It", като will.I.am обещава "изцяло нова перспектива на звученето".

Риана също се включва в надпреварата с обещаващия си нов проект "Loud". Изпълнителката загърбва по-грубия имидж и обещава повече клубни хитове с новата си селекция. Издателите й вече започнаха да се фукат, че предстоящият й албум е почти толкова добър колкото "Triller" на Майкъл Джексън. Пилотният сингъл вече е факт. "Only girl (in the world)" усилено се върти по радиата в САЩ, като е твърде вероятно тази седмица да удари и челната позиция в официалната класация за песни на страната – Billboard Hot 100.

Британските отличници Дъфи и Джеймс Блънт също се завръщат в играта. Русокосото миньонче ни е подготвило второто си музикално изкушение "Endlessly", като е любопитно е дали първото парче от него "Well, well, well" ще носи духа на "Mercy" или ще бъде нещо съвсем различно. Блънт от своя страна бяга от корените си и подобно на Кейти Пери ни понася към Калифорния. Чуйте "Stay the night" и ще разберете какво имаме предвид. Неговият нов албум "Some kind of trouble" ще дебютира в първата половина на ноември.

Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини