TopCar Porsche Panamera

Странно или не, но напоследък в Русия започват да се появяват доста тунинг проекти. Някои от тях са повече от дървени (не в буквалния смисъл на думата) и кичозни, но се случва и да има доста качествени разработки. Това до голяма степен е в отговор на новото демократизирано общество от олигарси и богаташи, които искат да карат нещо по-специални. По този повод от TopCar създадоха тунинг програмата Stingray, предназначена за четиривратия спортен седан от Щутгарт.

Развит съвместно с местните тунери Cardi (отговарящи за дизайна на каросерията) и германците от 9ff (оптимизирали динамиката), новият TopCar Panamera Stingray идва с изцяло карбоксилен бодикит, включващ нова предна и задна броня, странични прагове, заден дифузьор, нов преден капак, както и двоен заден спойлер. В случая дизайнът е допълнен от стилните 21-цолови многоспицови джанти. 

Иначе карбоновата тема продължава и в интериора, като арматурното табло, воланът, вътрешните панели на вратите и централната конзола са все покрити с карбон. Що се отнася до седалките и някои други части от интериора, то там можете да намерите доста качествена кожа напа.

По отношение на динамиката TopCar твърдят, че пакетът включва ново спортно окачване, което намалява клиренса на Panamera, като освен това има и някои подобрения по двигателя. В това число влизат нова спортна система за отработените газове, както и пренастроено ECU. Все още обаче липсват данни за динамичните показатели като мощност, въртящ момент, максимална скорост, ускорение и т.н.

За първи път Porsche Panamera Stingray предстои да се покаже в Русия по време на изложението Moscow Dream Car Show, започващо на 2 април. След това обаче малко по-интернационалният дебют на колата ще бъде по време на шоуто Top Marques, което ще започна в Монако на 15 април . . .

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини