И в новия Общински съвет „Възраждане“ ще продължи да се бори само за интересите на хората в община Хасково

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

„Искате ли вашият глас да се чува, а обществените средства на Хасково да се изразходват в полза на гражданите на общината, а не да потъват в обръчи от фирми?“, това попита на среща с граждани Ясен Колев – водач на листата за общински съветници и председател на структурата на „Възраждане“ във Хасково.

Предсрочните избори за ново местно самоуправление са насрочени с указ на Президента за 23 юни. До тези предсрочни избори се стигна, след като първо Административният съд във Хасково касира вота, заради нарушения по жалба на шест партии и коалиции.
Впоследствие и Върховният административен съд потвърди решението на първоинстанционните магистрати.

На предстоящите избори на 23 юни 2024 г. водач на листата за общински съветници на „Възраждане“ е Ясен Колев, следва го Красимира Христова  – секретар на организацията в града, а трети е Атанас Кръстев  – зам.-председател. Цялата листа е съставена от 41 кандидати за общински съветници.

„Двама общински съветника  на "Възраждане" в последния Общински съвет за 6 месеца внесохме 10 питания и 8 докладни, които ги прави най-активни от всички групи в съвета. Успяхме да обединим опозицията в града и да ограничим произвола в общинския съвет. Работихме само в защита на интереса на гражданите и ще продължаваме да се борим само за интересите на община Хасково.“, допълни още Ясен Колев.

Във Хасково 18 партии и коалиции са се регистрирали за изборите за нов Общински съвет, публикувани на сайта на изборната администрация. Доверието си за "Възраждане" гражданите на Хасково могат да дадат  с N63 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видеа по темата

Последни новини