Tones And I разкри нов сингъл

Глобалната, мултиплатинена суперзвезда и композитор е автор на „Wonderful“,а песента е копродуцирана с Rick Nowels и Randy Belculfine.

„Wonderful“ е емоционална и вълнуваща балада, която показва изключителните вокали световна класа на Tones и завладяващите ѝ текстове, които пише за песните си. 

Парчето е част от дългоочаквания нов албум на Tones And I, който се очаква да излезе по-късно тази година.

За новата песен Tones And I споделя: „Wonderful“ е песен, която написах за много близък човек в живота ми. Исках да му кажа колко невероятен е бил в моменти, в които може би се е чувствал като че ли не достатъчно добър".

„Wonderful“ следва последните сингли на Tones And I “I Get High” и „Dreaming “. Tones And I също споделия специална акустична версия на „Dreaming“ и официален музикален видеоклип, показващ зашеметяващо изпълнение на живо на песента.

Tones And I ще има участия на фестивали в Азия по-късно този месец. След това тя ще посети Европа през юли за допълнителна поредица от летни фестивали и хедлайн шоу в Лондон, преди да се върне у дома за почти разпродадено хедлайн турне в Австралия и Нова Зеландия [маршрут на турнето по-долу]. По-рано тази година Tones And I се присъедини към P!NK на нейното турне в Австралия, откривайки всеки от двадесетте концерта и изпълнявайки песните си пред почти един милион души през цялото време. За билети и повече информация относно предстоящите концерти на Tones And I посетете www.tonesandi.com.

По-рано тази година Tones And I влезе в историята със зашеметяващия ѝ хит „Dance Monkey“, който надмина 3 милиарда стриймвания в Spotify. С това постижение, Tones And I стана първата и единствена изпълнителка, постигнала този невероятен успех в стриймването, и е един от само осем изпълнители, които някога са преминали 3 милиарда стриймвания с една песен в Spotify.

Tones And I приключи 2023 г. по забележителен начин със завладяващия химн „The Greatest“, който беше издаден в подкрепа на женския футболен отбор на Австралия – The Matildas, на Световното първенство по футбол за жени на FIFA. Изданието спечели одобрението на критиката, „Rolling Stone Australiа“ възхитено коментира: „„The Greatest“ започва с извисяващо се струнно звучене, преди изразителните думи на певицата и автор на песни да се появят, за да вдъхновят.“ Tones And I също така участва в песента „BRING IT ON [Official FIFA Walkout Anthem],“ заедно с Bia и Diarra Sylla, продуцирана от RedOne (Lady Gaga, Britney Spears, Nicki Minaj, Justin Bieber), която послужи като официална песен за Световното първенство за жени през 2023 г. в Австралия и ще продължава да бъде официалната музика за излизане за всеки мач на FIFA до 2030 г. Освен това, Tones And I изпълни завладяващ сет преди финала на Световното първенство по футбол за жени пред пълен стадион с повече от 75 000 зрители в Сидни, Австралия, който беше излъчван в цял свят.

Тези две песни излязоха веднага след сингъла на Tones And I от 2023 г. – „I Am Free“, който събра милиони стриймвания в дигиталните платформи заедно със специалната „Piano Version“. „I Am Free“ последва сингъла на Tones And I – „I Made It“, композиран за оригиналния филм на „Netflix“ – „True Spirit“, и сингъла от 2022 г. – „Charlie”, както и нейното участие в „Chant” на Macklemore. Двамата представиха колаборацията си в „Good Morning America“ с наелектризиращо изпълнение в Сентръл Парк в Ню Йорк. Освен това, Tones And I също така подгрява за Macklemore на неговото хедлайн турне във Великобритания и Европа.

Източник: njoy.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини