"Имението Милф" провокира с нов сезон

Втори сезон на “Имението Милф“ вече започна и шестте дами са готови на всичко за любовта. Те са уверени, секси и знаят какво искат. Но шокиращо събитие ще преобърне света им с главата надолу. Какво ще е то, ще разберем, като гледаме нов епизод на сензационната поредица на TLC всяка сряда от 21:00 ч.
Ето ги и дамите:

БАРБИ, 45

Барби е супер уверена и сигурна в себе си. Тя не се взема твърде насериозно, но ако бъде предизвикана, не се страхува да покаже лютия си характер. Барби никога не избягва конфронтация и не се притеснява да започне такава. Бившата стриптизьорка, превърнала се в маркетинг директор, търси по-млад мъж, който да се отнася с нея като с принцеса.


КРИСТИНА, 46


Кристина обича през свободото си време да танцува и да гледа спорт. След като 20-годишният ѝ брак приключва с развод, не си представя, че ще намери любовта, но сега тя е уверена, че има по-млад г-н Правилен!


КРИСТАЛ, 48


Кристал изглежда строга, но всъщност е много мила. Обича скъпите изискани вечери с вино и винаги има най-голямата сметка! След смъртта на сина си, Кристал продължава да работи като гримьор, да тренира, да готви и да танцува в клубове, но най-накрая е готова да се установи и да намери любовта.


ДЖЕЙМИ, 51


Джейми е позитивна, танцуваща с цялото си сърце и носеща светлина, където и да отиде. Благодарение на заразителната си енергия тя винаги е била популярно момиче и има много приятели. Джейми се е омъжвала и развеждала два пъти и сега, когато и трите ѝ деца са поели по своя път, тя е готова да намери любовта. Дали третият път ще е на късмет?


КЕЛИ, 59 


Сега Кели може да е абсолютна бомба, но израствайки, тя е с ниско самочувствие и се бори да се чувства приета. На 59 години Кели е в най-добрата си форма досега и се гордее с възрастта си! Тя е инструктор по пилатес, запалена по сутрешните си смутита и поддържането на добра форма и след множество катастрофални срещи на сляпо, е готова най-накрая да намери любовта на живота си.


ЛАНЕТ, 50 


Ланет обича работата си и е известна с това, че е директна и напориста, но по най-добрия възможен начин. След като се омъжва на млада възраст и е само с един партньор през по-голяма част от живота си, разводът събужда у Ланет нещо ново. Тя е уморена да ходи по срещи и е готова да се установи отново, но се надява този път да е завинаги.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини