Новите производствени мощности на завода на „Трелеборг Сийлинг Солюшънс България“ в Перник бяха открити днес

Изображение 1 от 4

    Новите производствени мощности на завода на „Трелеборг Сийлинг Солюшънс България“ в Перник бяха открити днес.

    Разширението на предприятието започна в края на януари миналата година, а новата сграда е построена в непосредствена близост до работещите вече мощности, които осигуряват работни места за над 200 души. Гости са събитието бяха кметът на община Перник Станислав Владимиров, зам.-кметът инж. Мирослав Стоицев и областният управител на област Перник Людмил Веселинов. На събитието присъстваха и представители на ръководството на компанията, сред които президентът на компанията Юрген Бош, управителя на „Трелеборг Сийлинг Солюшънс България“ Ярно Буркхарт, Годрън Микалев – президент на „Трелеборг Сийлинг Солюшънс Оперейшънс“, управителят на предприятието Александър Колев и други.
    „Радостно е когато отговорна компания с мащабите на Трелеборг инвестира в толкова голямо производство с висока добавена стойност, когато създава работни места в Перник и предлага добри условия за труд“, каза кметът Владимиров. Той добави, че отговорният бизнес винаги ще среща разбиране от ръководството на община Перник, за да се развива градът ни.
    Мениджърът на завода в Перник Валери Шекерджиев благодари на всички работещи в Трелеборг за това, че компанията продължава да се развива и показва, че в България има трудолюбиви хора, които искат да се развиват и да работят.
    Той благодари на ръководството на компанията, община Перник и всички партньори и клиенти за съвместната работа.
    Представителите на ръководството на „Трелеборг Сийлинг Солюшънс“ обявиха, че ще продължат да инвестират в нови производствени линии в Перник и ще продължат да развиват екологичното си производство.
    Трелеборг (Trelleborg AB) е световен лидер в областта на инженерните полимерни решения за уплътнение и защита с критични приложения в трудна среда. Предприятието в Перник съществува повече от 10 години и произвежда уплътнителни решения базирани на течен силикон, които намират приложение в редица индустрии като автомобилната, хранително-вкусовата и други.

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини