Пазарджишкият театър представя комедията "Познай кой ще дойде на вечеря?" в Перник

Постановката "Познай кой ще дойде на вечеря?" на Драматично-куклен театър "Константин Величков"- Пазарджик, предстои да бъде представена на пернишка сцена. Това съобщиха на сайта си от Общинския драматичен театър (ОДТ) в миньорския град.

Режисьор на комедийното представление е Росен Белов. Автор на текста е Адриен Ракка. В ролите са Мариан Бачев, Диана Любенова и Антоан Петров - Анди.

Сюжетът насочва към Даниел, преуспяващ адвокат (в ролята - Мариан Бачев), който за поредна вечер се връща в малките часове на нощта при съпругата си Катрин (Диана Любенова) с оправданието, че е бил при най-добрия си приятел, който е в депресия. Жената не може да приеме извинението, още повече че никога не е виждала въпросния приятел Чарли (Антоан Петров - Анди). Притиснат от Катрин, Даниел е принуден да покани Чарли на вечеря. Липсата на реално съществуващ приятел поставя изобретателния адвокат в безумната ситуация да прибегне до услугите на случайно срещнат клиент на един бар.

Сценографията на представлението е дело на Петър Митев, а музиката е на удостоения с "Аскеер" Пламен Мирчев - Мирона. Постановката ще се играе на 20 март в залата на ОДТ - Перник.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини