Пореден вандалски акт, касаещ разрушаване на общинска собственост, е запечатан от камерите за денонощно наблюдение в Перник

Пореден вандалски акт, касаещ разрушаване на общинска собственост, е запечатан от камерите за денонощно наблюдение в Перник. За това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

На видеозаписа се вижда как млад човек се опитва да се изкачи по предпазната ограда между жп гара Перник и кооперативния пазар в миньорския град. След като я чупи, той пресича улицата, застрашавайки себе си и водачите на автомобили.

От Община Перник информират, че видеото вече е предадено на Областната дирекция на МВР, за да бъде установено и санкционирано лицето.

„Всеки гражданин носи отговорност за визията на Перник, затова призоваваме всички да бъдат отговорни. Ще продължим да показваме публично вандалските прояви, запечатани от над 400 камери за видеонаблюдение, които работят денонощно“, допълват още от Община Перник.

От пресцентъра на полицията в областния град заявиха, че изграденото видеонаблюдение в общината дава резултат за установяването на различни престъпления и закононарушения. Доказателство са десетките случаи, при които са предотвратени и разкрити различни посегателства.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини