Национален творчески конкурс, посветен на празника на жените - 8 март, обяви радомирската фондация „Солидарност в действие“

Национален творчески конкурс обяви фондация „Солидарност в действие“. От организацията, която от няколко години развива дейността си на територията на община Радомир, съобщиха, че проявата е посветена на 8 март - Международният ден на жената.

Конкурсът е без ограничения откъм възраст, пол и етнос. Участниците в него имат възможност да представят неограничен брой творби в следните формати - художествен текст (есе, разказ, стихотворение), илюстрация или видео. Преди това те трябва да попълнят кратък онлайн формуляр, давайки отговор на въпрос, свързан с жените.  

Сред условията, които организаторите поставят, са писмените творби да не надвишават три печатни страници. За изпратените видеа (кратки филми) в конкурса също има ограничение - дължина до 5 минути. Представени в дигитален формат или хартия трябва да бъдат и художествените изображения.  

Трите най-добри творби ще бъдат отличени с парични награди в размер на 100 лева. Предметни награди ще има и за други избрани автори. Призьорите ще бъдат поканени да участват в официална церемония на 8 март в Радомир.

Конкурсът на фондация „Солидарност в действие“ се провежда с финансовата подкрепа на Български фонд за жените. Партньорски организации на инициативата са също Местна инициативна група „Радомир - Земен“ и СуперХостинг.бг.
Срокът за участие в надпреварата е 8 февруари. Победителите ще бъдат обявени на сайта и фейсбук страницата на фондацията на 8 март.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини