XII ОУ “Васил Левски“ отпразнува 55 години от създаването си с емоционално тържество подготвено от учителския колектив и учениците на училището

Изображение 1 от 5

    XII ОУ “Васил Левски“ отпразнува 55 години от създаването си с емоционално тържество подготвено от учителския колектив и учениците на училището.
    Гости на събитието бяха зам.-кметът на община Перник инж. Мирослав Стоицев, Началникът на РУО- Перник Ваня Коконова и дългогодишният директор на училището носещо името на Апостола - Велин Троянов.
    Директорът на училището Елизабет Петрова каза в своето поздравление, че има нещо величествено в благородното дело да се създаде училище и в него да се вградят мечти и надежди и то да се предаде с любов на поколенията, за да го развият и пазят. „Вече 55 години XII ОУ “Васил Левски“ е част от историята на българското образование, но то е и училище с бъдеще“, каза още тя. Тя поздрави педагогическия колектив за това, че са вдъхновени, отговорни и търпеливи и затова, че изграждат достойни личности и пожела на учениците да бъдат любознателни и ученолюбиви, за да постигат успехи и да осъществят мечтите си.

    Източник: Perunik.COM

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини