И Ирмена Чичикова стана част от "Вселената на Марвел"

Актрисата Ирмена Чичикова е втората българка, след Мария Бакалова, която стана част от "Вселената на Марвел."

В предаването "Преди обед" брюнетката разказа за предизвикателството да бъде част от подобна световна продукция и да снима редом до имена като Самюел Джаксън и Емилия Кларк, които са големите звезди в поредицата "Тайно нашествие": "Самюел е звездата на сериала, с него имах по-кратки отношения. Повече си партнирах с Емилия Кларк. Трябваше да съм й най-добрата приятелка, после обаче нещата се промениха и станах лоша. Почти целият ми снимачен процес беше с нея. Имахме много приятни разговори за кино, за театър, толкова е приятна и земна", разказа Ирмена.

Пред водещите Деси и Петър, който е неин партньор в живота, Чичикова сподели, че не е споделила на близките си, че е спечелила кастинга да се снима в сериала и го е направила месеци по-късно.

Тя разказа, че дълги години, с много упоритост, е постигнала този успех. Въпреки че и преди е била харесвана за международни продукции, продуцентски решения са я лишавали от възможността да стане част от тях, тъй като в последния момент са предпочитали друга актриса заради факта, че става въпрос за копродукции. Така тя се е разделила с шанса да снима редом до звезди като Джуд Лоу и Марион Котияр.

Именно заради подобни спънки Ирмена на никого не е споделяла за сериала на Марвел, тъй като до последно не е била сигурна дали няма да има промяна.

Ирмена не скри, че е попаднала в съвсем различна среда, с уникално отношения от целия екип към нея. "Пожелавам на всеки един млад колега да почувства такова отношение и професионализъм. Отнасят се с теб като с абсолютна звезда, независимо колко голяма е ролята ти", обясни Чичикова.

Източник: http://life.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини