Ето кога ще се появи Samsung Galaxy S24

Както обикновено се случва, едни от най-интересните и желани смартфони за 2024 г. ще се появят в самото начало на годината.

Става дума за предстоящата Galaxy S24 серия на Samsung, която изглежда очакваме още в първия месец на 2024 г.

Според Макс Джамбор, технологичен анализатор и редактор на тех издания, датата, за която Samsung планира предстоящото Unpacked събитие, е 17 януари.

Джамбор коментира под пост на друг свой колега в Х, който също е получил данни за тази дата, че действително това ще е денят на събитието.

Макс също така твърди, че Unpacked ще се състои на живо в Сан Франциско или Сан Хосе, което е доста положителна промяна след няколко години провеждане на събитията във виртуална среда.

Основният фокус по време на събитието, разбира се, ще е флагманът Galaxy S24 Ultra.

Засега очакванията са, че телефонът ще е с един от най-ярките екрани на пазара, ще даде интересен прочит на въвеждането на титаниева рамка и ще е с още по-големи камерни сензори.

Интересно ще е да видим дали това ще е единственият Galaxy S24 модел, който ще е оборудван с чисто новия чипсет Snapdragon 8 Gen 3, или чипът ще бъде част и от по-достъпните Galaxy S24 и S24+.

Важно е да отбележим, че корейският производител все още не е потвърдил официално плановете си за 17 януари, така че не е изключено датата да бъде различна.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини