Футболни легенди ще пристигнат в Радомир за бенефиса на дългогодишния капитан на ФК Струмска слава Тодор Зюмбюлев

Футболни легенди ще пристигнат утре в Радомир, съобщиха от ръководството на футболен клуб (ФК) Струмска слава.

Поводът е футболната среща-бенефис на дългогодишния капитан на радомирци Тодор Зюмбюлев, която ще започне в 15:00 часа на стадион "Христо Радованов". Двубоят е между ветераните на ФК Струмска слава и ПФК Левски. Всички участници в мача са поканени от Тодор Зюмбюлев. Бившият капитан на тима прекрати активната си кариера, но по време на мача феновете на отбора отново ще се радват на неговото игрово майсторство.

Сред поканените гости е Емил Костадинов, чийто гол класира България за световното първенство в САЩ през 1994 г., а отборът ни завоюва бронзовите медали. Костадинов е вицепрезидент и член на изпълкома на БФС. В Радомир ще дойдат още Румен Вълков, вицепрезидент и член на изпълкома на Българския футболен съюз (БФС) и президент на аматьорската футболна лига, Георги Иванов, технически директор на БФС, Валентин Чакъров, директор "Първенства и турнири", Антон Здравков, председател на зоналния съвет на БФС и Валентин Лазаров, председател на Областния съвет на БФС.   

По време на гостуването си футболните легенди и шефове ще посетят и стадиона в квартал "Върба" в Радомир, който се ремонтира със средства на БФС.   

В полувремето на срещата публиката ще се наслади на изпълненията на певицата Пирина Христова, която ще пее под съпровода на гайда.

ФК Струмска слава е създаден през далечната 1927 година. Сред известните футболисти играли за отбора са Георги Василев-Гочето, Сашо Борисов, Людмил Евгениев, Красимир Свиленов, Юлиян Янакиев и други.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини