Почитат Мак Милър със специално издание на последния му албум и лимитирана серия маратонки

Преди пет години музикантът и рапър Мак Милър издаде петия си албум, наречен "Swimming". Няколко дни по-късно NPR Music пусна неговия Tiny Desk Concert, който се превърна в един от най-гледаните с над сто милиона стриймвания в YouTube. Месец след това Мак Милър почина на 26 години от свръхдоза.

В чест на петгодишнината на албума, сега излиза специално издание на Swimming на винил, както и емблематичният концерт Tiny Desk Concert (на друг).

Миналата седмица Vans пусна лимитирана серия маратонки, вдъхновени от Mac Miller, за да отдаде почит на наследството на покойния рапър. Веднага след като обувките излязоха от пазара, те бяха разпродадени, като първоначално се продаваха само за $100. Но колекционерите и феновете на Милър все още могат да купят чифт онлайн с рязко увеличение на цената, започвайки от $750.

Vans, които подражават на класическия стил на марката, с която Милър често можеше да бъде видян, се отличават с черен плат, бяла подметка и надпис "Mac Miller 1992 Til ∞", отпечатан върху гумата. На текстила има ин-ян с "Swimming by Mac Miller" коло символа – намигване към неговия пети студиен албум и любовта на Милър към музиката.

Ин-ян според феновете отлично символизира дълбокото разбиране на Милър за музиката. Както казва един потребител на Reddit, "Символът ин-ян е перфектен. Единият албум води директно в другия и обратното." Именно това ниво на дълбока синергия между неговите албуми и песни привлича тълпи фенове към работата му. Въпреки това, Милър дълго се бореше с пристрастяването и проблемите с психичното си здраве, като често се опитваше да изтрезнее. В интервю за New York Mag, артистът описа подробно своята борба за намиране на баланс, като каза: "Наистина не бих искал само щастие, нито искам само тъга. Не искам да бъда депресиран. Искам да имам добри и лоши дни."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини