Леденостуден улов и Превозвачи от калните планини по Viasat Explore

Рубриката „Леденостудени съботи“ на най-мъжкия канал от ТВ семейството на Viasat World – Viasat Explore - включва три сезона от вълнуващото предаване „Ледени викинги" и премиерата на съвсем новата поредица „Леденостуден улов" – от 10 юни, всяка събота в 22:00 часа.

Още от 7юни, пък, можете да проследите братята Крейг и Брент Лебо, трето поколение дървосекачи, които се надяват на успешен за дърводобива сезон в Британска Колумбия в новите епизоди на „Превозвачи от калните планини“ – всяка сряда в 22:00 часа.

Леденостуден улов

Премиера от събота 10 юни в 22:00 ч.
Брой епизоди: 13 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ природа/ бизнес

Оригинално заглавие: Ice Cold Catch
Година: 2022

Когато наскоро сгоден американски военен наемник и затруднена британска стюардеса на яхта напускат неблагодарните си професии, за да преследват високоплатена риболовна работа в Исландия, те откриват цяло ново царство на невероятни характери и неочаквани залози.

За да успеят, двамата новаци трябва да се докажат в дивия и опасен свят на риболова на атлантическа треска. На исландските траулери отиват до 100 новобранци годишно, опитващи се да започнат една от най-трудните професии в света; нетърпеливи и запалени, те пристигат от страни по целия свят с мечти за печалба и се надяват да получат желаната позиция на членове на екипажа, тъй като дялът им от улова може да достигне над 6,000 долара на седмица.

Рубрика: Леденостудени съботи

Всяка събота през юни

Тази тема продължава цял месец и включва три сезона от вълнуващото предаване „Ледени викинги" и премиерата на съвсем новото предаване „Леденостуден улов".

„Ледени викинги" показва опасния свят на търговския риболов на лед на езерото Уинипег в Канада със семейство Кристиянсон, а „Леденостуден улов" отвежда зрителите в студените води на Исландия, където начинаещи се опитват да ловят атлантическа треска на исландски траулери.

И двата сериала споделят обща тема за справяне с екстремни условия и разчитане на екипна работа за постигане на целите, така че вземете одеяло и се пригответе за тръпка всяка събота този месец по Viasat Explore!

Превозвачи от калните планини

Премиера от сряда 7 юни в 22:00 ч.
Сезон: 2
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ природа/ бизнес

Оригинално заглавие: Mud Mountain Haulers

Братята Крейг и Брент Лебо, трето поколение дървосекачи, се надяват на успешен за дърводобива сезон. Междувременно братята Шейн и Чад Глоувър - които са второ поколение дървосекачи, базирани в района Кутни в Британска Колумбия - и техният баща Гари Глоувър се борят с коварни терени, непредвидимо време и сложни машини, за да докарат трупите си до дъскорезницата.

Премиерата на втория сезон показва как Крейг и екипът му установяват лагер в отдалечена част на планините Шусуап - на Голън, най-стръмният участък, който някой от тях някога е виждал.

Нещата започват добре, но лошото време и заседнал камион объркват цялата операция. Междувременно Брент разчиства пътека за моторни шейни за местен ски курорт, но технически пропуск и предстоящ снеговалеж може да му костват цялата работа, тъй като има толкова много неща за вършене.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини