Снимки от Италия ще красят коридорите в Иновативно Средно училище „Васил Левски“ в Ардино

Професионалният фотограф НурканКахраман дари 30 снимки на Иновативно Средно училище „Васил Левски“ в Ардино. Дарението бе връчено на директора на учебното заведение Аника Петрова от съпругата на фотографа – Емине Кахраман.

Фотосите са направени в италианския град Торино през 2010 г. и 2011 година и от тържествата по случай 150-годишнината от Обединението на Италия.Публикувани са в популярното списание „Атлас“.

Директорът на Иновативно Средно училище „Васил Левски“ Аника Петрова изказва благодарност на фотографа НурканКахраман за направеното дарение. Тя уточни, че снимките ще бъдат поставени в коридорите на училището.

Припомняме, че в края на 2022 г. НурканКахраман дари картините си от фотографската изложба „Лицата на Лондон“ на Местната Многопрофилна болница за активно лечение.

НурканКахраман е роден е през 1982 г. в гр. Ардино. Емигрира в Турция със семейството си през 1989 г. Завършил е Университета Гази в Анкара. Занимава се с фотография от 2005г. Има различни изложби и фотографски шоута. Печелил е награди в много конкурси.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини