За втора поредна година в Радомир се организира конкурсът „Пролетно пробуждане“, който ще отличи ученици с различни таланти

Втори общински конкурс „Пролетно пробуждане“ ще се проведе на 31 март на сцената в Младежкия културно-информационен център „Европа“ в Радомир, съобщиха от общината. Той е възможност за проява, развитие и популяризиране на таланта на ученици, притежаващи потенциал и проявяващи интерес в сферата на изкуството, образованието и спорта.

В състезанието могат да се включат ученици от първи до 12-ти клас. Заявки се приемат до 24 март. Жури от трима изявени млади таланти ще оценява претендентите.

Според регламента на втория общински конкурс „Пролетно пробуждане“ участниците ще имат възможността за индивидуално представяне пред журито, в което ще разкажат повече за себе си и интересите си. Те ще отговарят и на поставени въпроси от страна на членовете на журиращата комисия. Накрая явилите се ще демонстрират таланта си.

Класирането ще се извърши в три възрастови групи – от първи до четвърти клас, от пети до седми и от осми до 12-и. Във всяка група ще бъдат дадени награди и грамоти за първо, второ и трето място. Специални награди ще връчат кметът на общината Пламен Алексиев и местният бизнес.

След конкурсната програма възпитаниците на Центъра за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс в града ще представят музикално–танцов спектакъл.

Първото издание на конкурса „Пролетно пробуждане“ бе през миналата година, когато петнадесет възпитаници на радомирски училища получиха награди за талантите си в областите: гимнастика, танцово изкуство, актьорско майсторство, бойни спортове, пеене и др.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини