Готви ли се да ви изневери?

В търсене на нова партньорка ли е партньорът ви или е напълно удовлетворен от връзката си с вас? Можете да разбере много лесно. Достатъчно е да обърнете внимание на начина, по който той избира долното си бельо. 

Представители на няколко онлайн магазини проведоха анкета сред купувачите на мъжко бельо. Така те стигнали до извода, че ако един мъж избира сам своето бельо, то той се намира в търсене на партньорка (независимо дали е обвързан или не към момента).

До 19-тата си година младежите се доверяват на избора на бельо на своите майки. Между 19 и 23 години мъжете започват сами да купуват бельото си. В този период те обновяват своя гардероб при всеки роман. 

След 33-тата си година пък мъжете прехвърлят отговорността за покупката на бельо върху своята нежна половинка. В тази възраст представителите на силния пол рядко биват виждани сами на щанда с мъжко бельо в магазина. В тази връзка рекламите отдавна са се ориентирали към самите жени, а не към мъжете.

 

Когато видите мъж, който избира бельото си заедно със своята партньорка, можете с право да кажете, че той й има доверие и техните отношения са стабилни.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини