Не са постъпили възражения по изравнителните сметки, изготвени от „Топлофикация - Перник“, засега

Не са постъпили възражения по изравнителните сметки, изготвени от „Топлофикация - Перник“ до момента, съобщиха от дружеството.
Изравнителните сметки за парно и топла вода бяха предоставени на абонатите в началото на юли и всеки гражданин може да подаде жалба до 31 август. Топлинните счетоводители имат ангажимент да разгледат и да отговорят на всички постъпили възражения и да преценят дали жалбите са основателни, уточни Милена Гергинова - ръководител на отдел „Дялово разпределение и прогнозни начисления“.

Липсата на оплаквания се отнася единствено за абонатите, чийто топлинен счетоводител е „Топлофикация - Перник“. За останалите граждани, които са с централно отопление, но използват услугите на друго дружество за дялово разпределение, към момента топлофикационното предприятие няма информация за постъпилите жалби.

„Ако се окаже, че оплакванията са оправдани, в повечето случаи следва повторно извършване на годишен отчет на всички абонати към същата абонатна станция, а оттам и промяна в изравнителните сметки на цялата етажна собственост“, посочи Гергинова.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини