На 2 юни сирените в цялата страна ще звучат точно в 12:00 часа в памет на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България

На 2 юни почитаме паметта на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България. Точно в 12:00 часа, в продължение на 2 минути, сирените в цялата страна ще звучат с прекъснат сигнал, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При подаване на сигнала всички пешеходци и пътни превозни средства в населените места, с изключение на влаковете, следва да спрат и да останат на място.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ру
    РУСКИ СТИПЕНДИАНТ
    0 0
    19:31, 1 юни 2022
    Четниците, като видеха, че никой си нема и хал хабер да се бунтува или да идва при тях седнаха и си поговориха с войводата. Той си призна за авантюрата по руска идея и с руски пари. Нещо като идиъта бенковски, който караше гюбретата сами да си палят къщите :) набързо го осъдиха и разстреляха, като предател :) е това се укрива и от гюбретата с г о в н а вместо мозъци и от колхозната не! Вменяема с в и н я !
  • 2
    Др
    ДРУГАРЯ БОМБАСТИК
    0 0
    19:33, 1 юни 2022
    Тоя ненормалник, не успя да бутне кошарата на гюбретата. Бенковски се справи по добре :) и вместо сочна тревичка от балкана гюбретата пасат вкусни, питателни и полезни! ***** от колхозна свиня, та до сега :)
  • 3
    Др
    ДРУГАРЯ БОМБАСТИК
    0 0
    19:35, 1 юни 2022
    А селските голтаци, които ги набутаха у панелките за да гърбат по заводите, всеки ден се радват на свободата си! :) свободни са да клечат долу пред блока и да смучат бира :) за друга свобода, нема кинти :)
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини