BMW M6 Competition

Само в 100 бройки... поръчайте сега!

В допълнение към няколко световни премиери, планирани за автомобилното изложение във Франкфурт този месец, BMW ще представят още едно специално издание на базата на спортния си M6 Coupe. Наречен M6 Competition, най-новият баварски модел ще бъде ограничен на само 100 бройки, като всички те ще имат своя уникален номериран плакет.

Колите ще имат своите уникални елементи – отвън и отвътре. На първо място няма как да не се забележи новият екстериорен цвят Frozen Gray Metallic – специфичен матиран металически сребрист цвят. Отвътре доминира кожа Merino, която се предлага в две разцветки – в черно или в комбинация от два сребристи оттенъка. На пода ще бъдат поставени специални постелки с логото “M6 Competition”.

Въпреки че носи името Competition, единствените подобрения по механичната част на колата са няколко дребни модификации по окачването. Те включват променени пружини, амортисьори и стабилизатори. Това означава две неща – по-добър баланс и стабилност, както и по-добър вид. Съответно колата е клекнала с 12 мм отпред и с 10 мм отзад.

Цените и начинът за поръчване ще станат ясни по време на автомобилното изложение във Франкфурт, което ще започне следващата седмица.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини