Демократична България в Кърджали:Да сложим край на феодализма на ДПС и ГЕРБ!

    Да сложим край на феодализма на ДПС и ГЕРБ. Искаме модерна държава със свободни по дух хора. Никога повече ДПС и ГЕРБ във властта. За това се обявиха ораторите на официалното откриване на предизборната кампания на коалицията Демократична България в Кърджали.

     Привърженици и симпатизанти се събраха вчера пред офиса на коалицията да чуят позициите на водачите на листата за Девети кърджалийски многомандатен район. Бе представена и цялата листа. Водач е популярната журналистка Вилдан Байрамова. Втори е предприемача Радослав Милев, определен като човек с желязно политическо мислене и коалиционна култура. Трети е друг предприемач-Динко Кирилов Моллов от Кирково, прегърнал синята идея от началото на демокрацията. Четвърти е кърджалиецът Тома Белев, еколог с национална и международна известност. Пети е д-р Иван Бамбалов, спасил много човешки животи. Шеста е Елена Шукерска,общественичка, която въпреки превратностите на времето не е предала идеала си. Седми е друг предприемач Стоян Стоянов, координатор на ДСБ.На осма позиция е Агоп Узунбохусян, също отколешен  радетел на синята идея.

      В словото си Вилдан Байрамова подчерта, че политическите сили доказали неспособността си да управляват страната в условия на кризи като ГЕРБ и ДПС трябва да стоят далеч от властта.Тя определи кризите в България като системен резултат на хаоса в управлението на ГЕРБ. Байрамова обвини Бойко Борисов в престъпни лъжи по повод твърдението му, че срещу коронавирус се поставят ваксини с изтекъл срок на годност. Призова за изчистването на калинките на ГЕРБ от енергийния бранш. Посочи,че сред тях има и много кадри на Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ. Изрази възмущението си от връщането на Певски в политиката и издигането на кандидатурата му за депутат в Благоевград и Велико Търново.

      Гласувайте за тези,които могат да направят промяната.Време е България да спечели!Време е демокрацията най-после да дойде и в Кърджали, призова Вилдан Байрамова.

     Същата позиция изрази и Радослав Милев. Той бе категоричен, че на феодализма в Кърджали трябва да се сложи край.

    Гост на откриването на кампанията бе Елисавета Белобрадова, водач на листата на коалицията в 25 МИР, която на предишния вот съкруши опонентите си с рекорден брой преференции. Тя сподели,че Вилдан Байрамова е била гост на нейните предизборни прояви и сега й връща визитата. Определи я като истинска звезда.

     Кърджали бг вести

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини