Може ли Mоtorola да открадне парче от бизнеса на Apple

Моtorola са амбицирани да спечелят доверието на бизнес потребителите с премиерата на две интересни устройства. Компанията вече представи Edge 20 и Edge 20 Lite, но сега допълни своето портфолио с техни версии за корпоративните потребители. От Motorola са се погрижили да осигурят допълнителни функции с акцент върху сигурността в Moto Edge 20 и Edge 20 Lite Business Edition.

Така например смартфоните ще използват Zero-Touch режим, който е винаги активен и позволява да се логвате от разстояние и да контролирате двете устройствата. Според официалните данни Motorola ще гарантират два големи ъпдейта към нови версии на Android. Собствениците на Business Edition устройствата ще получават и пачове за сигурност на всеки 90 дни.

Интеграцията на ThinkShield софтуера ще предпазва бизнес версиите на Edge 20 и Edge 20 Lite от вируси и зловреден софтуер. Специални алгоритми с изкуствен интелект ще следят за необичайна активност и подозрителни неизправности с мрежата, за да гарантират максимална сигурност.

Устройствата са оптимизирани за работа в 5G мрежи, което ще позволи да бъдете продуктивни, дори ако работите от вкъщи. Бъдещите собственици на смартфоните ще могат да се възползват от предимствата на Ready For - докинг аксесоар, с който да споделите екрана на смартфоните на големите екрани на компютрите.

Мotorola са се погрижили да осигурят софтуерни оптимизации за видео разговори във водещи приложения като Google Meet и Facebook Messenger. Вградената батерия на Motorola Edge 20 Lite Business Edition е със заряд от 5000mAh и с десет минути зареждане може да гарантира достатъчно енергия за 12 часа в режим на готовност с TurboPower 30.

Функцията Ready For PC е полезно решение, с което да сте още по-креативни в работата, като имате достъп до Android приложения и PC файлове от един унифициран панел. Документите, PDF файловете и видео съдържанието ще се възпроизвеждат с оптимално качество на големите 6.7" MAX Vision дисплеи с HDR10+.

Смартфоните от Business Edition гамата са създадени изцяло с идеята да задоволят високите изисквания на бизнес потребителите. Това е пазарна ниша, която традиционно се доминира от Apple. Motorola eдва ли могат да изпреварят по продажби iPhone, но със сигурност могат да откраднат част от потребителите на своя конкурент.

Motorola Edge 20 и Edte 20 Lite Business Edition предлагат пълен набор от хардуерни и софтуерни решения за сигурност и продуктивност, които могат да ги превърнат в атрактивен избор сред бизенс средите.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Fd
    fdg
    0 -1
    16:26, 30 сеп 2021
    И двете фирми са голям батак ..., но като има балъци има и тарикати.
Последни новини