Слави Трифонов счита подкрепата от партиите на протеста за логична

Подкрепата от така наречените "партии на протеста" към правителството на "Има такъв народ" е повече от логична, е написал лидерът на партията Слави Трифонов в пост в социалната мрежа фейсбук.

В поста си Трифонов отчита темите, по които, няма разминаване с тях, а именно: спиране/"изтриване" на модела ГЕРБ, аназиз на "всички грешки и кражби" и въздаване на справедливост; осъществяване на съдебната реформа - премахване на специализираните съд и прокуратура; максимално бързо представяне на Плана за възстановяване и развитие пред ЕК; преизчисляване на пенсиите; "сериозна реформа" в здравеопазването и подготовка на държавата за евентуална нова здравна криза с Covid -19; закупуване на необходимия брой медицински хеликоптери.

Трифонов припомня и за постигнатото съгласие по време на преговорите с тях по въпроси, касаещи земеделието, образованието и фискалната политика.

"Така че, ако партиите на протеста не гласуват правителството на "Има такъв народ", причината няма да е несъгласие по някой от изброените казуси, а някаква друга. Не мога да зная и не желая да гадая каква. Но резултатът ще бъде спиране и забавяне на всички реформи, обективно погледнато, предателство от страна на партиите на протеста, нови избори и радост за ГЕРБ и партиите на статуквото, както и невъзможност от страна на партиите на протеста да обяснят на българския избирател защо му причиняват всичко това", е написал Трифонов.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Су
    Суверен от чобан маале
    1 -1
    14:06, 9 авг 2021
    Много си тъп, Славчо, много. Почти като тези които гласуваха за теб.
  • 2
    Ба
    бай Ганьо
    0 -1
    16:24, 9 авг 2021
    Ех Слави така и не разбра че партиите на промяна са всъщност партии на подмяната. Те са там за баницата, а ти не искаш да делиш и ще се обърнат срещу тебе
  • 3
    Бо
    Боко
    1 0
    17:29, 9 авг 2021
    На 63 депутати съм наредил да подкрепят правителството ти в сряда!Нищо не искъм в замяна-само малко да ти погледам сеира!/мутрите трябва да се подкрепяме,бе авер/.
Последни новини