P.I.F. тръгва на лятно турне гост вокалисти Свилен Ноев, Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов

Новият албум на P.I.F. ще бъде представен на 4 юни в "Джой стейшън", съобщиха от "Монте мюзик".

Шестте песни в диска са записвани от Димо Стоянов до деня преди да влезе в болница, а след като губи битката с коронавируса, Иван Велков (китара), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани) решават да ги оставят незавършени.

В рамките на събитието публиката ще чуе автентичните мелодии с гласа на Димо, както и историите зад създаването им.

След това "Приказката P.I.F." продължава с турне, в което гост вокалисти ще бъдат Свилен Ноев, Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов.

Първият концерт е във варненския Летен театър. "Приказка", "Невидимо дете", "Огън" и "Вали" ще звучат в изпълнение на приятелите на групата - Прея, Свилен Ноев и Ерсин Мустафов. На 14 юни, в Летния театър в Бургас, към тях ще се присъедини и Дичо. Графа ще се включи за концертите в София ("Арена София" - 24 юни) и Пловдив ("Стейдж парк" - 25 юни). Освен него, в последните два града ще пеят Свилен, Дичо и Ерсин.

Близо 50 артисти, свързани емоционално, идейно или по щастлива случайност с Димо Стоянов, участват във видеото към Opus 4. Сред тях са Любо Киров, Ицо Хазарта, Койна Русева, Графа, Ники Кънчев, Диляна Попова, разказват от екипа на продукцията. Първият сингъл от P.I.F. 6 e на режисьора Николай Мутафчиев. Видеото пресъздава моменти от клипове на изпълнители, които фронтмен на P.I.F. е харесвал приживе.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини