Комисията за ревизия изслушва отново Светослав Илчовски

Парламентарната Комисия по ревизия на разходването на средства от държавата под управлението на Бойко Борисов започна заседанието си днес, малко след 17 ч.

На последното ѝ заседание крупният земевладелец Светослав Илчовски отправи тежки обвинения за рекет към бизнеса от хора, твърдящи, че посредничат на ГЕРБ. Заяви още, че знае коя е Мата Хари, снимала пачки, кюлчета злато и пистолет в спалнята на премиера в оставка. Декларира още, че в присъствието Борисов е гледал видео със сексуални издевателства на бизнесмен в затвора. Каза, че министърът в оставка Петя Аврамова го е заплашвала с "наши прокурори", ако продължи да купува земеделски земи.

Изслушването бе прекъснато и на практика провалено с нахлуването на депутати от ГЕРБ в залата.

Днес в дневния ред на заседанието се предвижда:

- изслушване на министъра на регионалното развитие и благоустройството в оставка Петя Аврамова относно дейността на „Автомагистрали“ ЕАД, дейността на „Български ВиК холдинг“ ЕАД и изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ви
    видимите резултати
    4 -2
    18:40, 7 май 2021
    Кочината все повече се рaзмирисва.
  • 2
    Ци
    цирк Парламент
    4 -1
    20:05, 7 май 2021
    Колко му е да докарат един палячо да прави сценки. Как ги е натрупал тези милиони и да чиста вода като сълзица ?
  • 3
    Тия хора дето играят с него белот и му пращат проститутки .... толкова ниско ниво, леш. Как ни се смеят в чужбина за простака Бойко не е истина ... жалка картина. Нещастни сме ние българите, толкова сме прости, един интелигентен човек не можем да издигнем начело на държавата ... такова племе е осъдено да се затрие. По голямо падение от това не зная дали е възможно.
    • Простаци сте вие ,дето вкарахте тази измет в Парламента ,дето си избрахте най-големия простак за президент ,дето се лъжете по между си за кюлчета и шкафчета и на всичко отгоре си вярвате.
      В Европа ни се подиграват за новите избраници ,а Борисов го приемат и уважават като един от най-успелите политици във външен план ,както и във вътрешен.
      Мантрата ,че ни се смеели за Борисов я разказвай на дементната си баба ,тя ще ти се зарадва .
  • 4
    Бо
    Боже ,Божеееее !
    5 -1
    21:02, 7 май 2021
    Втория свидетел и борец срещу корупцията бил наш Минко ! Боже ,Боже ,слез да си прибереш вересиите! Три мандата беше на хранилка и получаваше големи порции от пая на узунджовския крадец .То не бяха далавери ,не бяха грабежи !
    И същият този ,реве и пищи . Този ако е борец срещу корупция ,аз съм трамвай. Мутрите вън вкараха мутрата му в парламента . Не виждате ли какви долни мутри вкарахте в НС ? Не виждате ли каква глупост сътворихте? Това ли са новите лица?
    По какъв път тръгва България? Не се ли омерзени и унизени от тези?
    Сигурно заслужавате това .

Още новини

Последни новини