Комисията за ревизия изслушва отново Светослав Илчовски

Парламентарната Комисия по ревизия на разходването на средства от държавата под управлението на Бойко Борисов започна заседанието си днес, малко след 17 ч.

На последното ѝ заседание крупният земевладелец Светослав Илчовски отправи тежки обвинения за рекет към бизнеса от хора, твърдящи, че посредничат на ГЕРБ. Заяви още, че знае коя е Мата Хари, снимала пачки, кюлчета злато и пистолет в спалнята на премиера в оставка. Декларира още, че в присъствието Борисов е гледал видео със сексуални издевателства на бизнесмен в затвора. Каза, че министърът в оставка Петя Аврамова го е заплашвала с "наши прокурори", ако продължи да купува земеделски земи.

Изслушването бе прекъснато и на практика провалено с нахлуването на депутати от ГЕРБ в залата.

Днес в дневния ред на заседанието се предвижда:

- изслушване на министъра на регионалното развитие и благоустройството в оставка Петя Аврамова относно дейността на „Автомагистрали“ ЕАД, дейността на „Български ВиК холдинг“ ЕАД и изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Ви
  видимите резултати
  4 -2
  18:40, 7 май 2021
  Кочината все повече се рaзмирисва.
 • 2
  Ци
  цирк Парламент
  4 -1
  20:05, 7 май 2021
  Колко му е да докарат един палячо да прави сценки. Как ги е натрупал тези милиони и да чиста вода като сълзица ?
 • 3
  Тия хора дето играят с него белот и му пращат проститутки .... толкова ниско ниво, леш. Как ни се смеят в чужбина за простака Бойко не е истина ... жалка картина. Нещастни сме ние българите, толкова сме прости, един интелигентен човек не можем да издигнем начело на държавата ... такова племе е осъдено да се затрие. По голямо падение от това не зная дали е възможно.
  • Простаци сте вие ,дето вкарахте тази измет в Парламента ,дето си избрахте най-големия простак за президент ,дето се лъжете по между си за кюлчета и шкафчета и на всичко отгоре си вярвате.
   В Европа ни се подиграват за новите избраници ,а Борисов го приемат и уважават като един от най-успелите политици във външен план ,както и във вътрешен.
   Мантрата ,че ни се смеели за Борисов я разказвай на дементната си баба ,тя ще ти се зарадва .
 • 4
  Бо
  Боже ,Божеееее !
  5 -1
  21:02, 7 май 2021
  Втория свидетел и борец срещу корупцията бил наш Минко ! Боже ,Боже ,слез да си прибереш вересиите! Три мандата беше на хранилка и получаваше големи порции от пая на узунджовския крадец .То не бяха далавери ,не бяха грабежи !
  И същият този ,реве и пищи . Този ако е борец срещу корупция ,аз съм трамвай. Мутрите вън вкараха мутрата му в парламента . Не виждате ли какви долни мутри вкарахте в НС ? Не виждате ли каква глупост сътворихте? Това ли са новите лица?
  По какъв път тръгва България? Не се ли омерзени и унизени от тези?
  Сигурно заслужавате това .

Хороскоп за 16.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
16 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
16 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
16 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
16 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
16 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
16 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
16 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
16 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
16 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
16 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
16 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
16 юни 2021
Последни новини