Мотористи от цяла Южна България с призив за толерантност на пътя

  Мотористи от цяла Южна България изпратиха в последния му път 25-годишния Даниел Делчев от Хасково, който загина трагично при катастрофа с мотора си на 1-ви май по пътя между Хасково и Димитровград, на разклона за с.Крепост.

  Мотористът се е движел направо от областния град, когато по главния път навлязъл Форда от разклона за Крепост. При удара моторът Сузуки и колата са се разбили. Даниел загина на място, а шофьорът на колата беше откаран в болница.

  Над 100 моторджии се събраха в ранния следобед днес до семейния мото сервиз, където Дениел е работил.

  От тази отправна точка опечалените приятели, близки и дори непознати мотористи, които дойдоха и за да изпратят послание към всички на пътя да бъдат внимателни, тръгнаха на почетна обиколка през града в памет на Даниел.

  С включени светлини мото колоната се придвижи по бул.“Раковски“ през автогарата, покрай Математическата гимназия и към бул.“Васил Левски стигна до Централния гробищен парк на Хасково, където беше опелото. По всички отбивки от колоната мотористите се погрижиха да направят отцепки, за да предупредят останалите участници в движението за траурното шествие и да се избегнат задръстванията.

  Десетките, които се включиха в шествието, призоваха за повишено внимание на пътя, любителите на моторите да бъдат внимателни, но изпратиха и призив към останалите участници в движението да пазят мотористите и да бъдат толерантни към тях.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Хороскоп за 06.05.2021

  Последни новини