Исландските рокаджии Kaleo с нов албум

Исландската рок група Kaleo вече спечели признание с дебютния си албум A / B, в който музиката им често прелива към блус и фолк. Тогава групата получи светкавично признание, че възражда рока. Четири години по-късно, Kaleo остават верни на това звучене и в новия си албум Surface Sounds.

Brother Run Fast и Free the Slave са класически Kaleo парчета със стабилен, здрав бас, и тематика около опасностите, които може да срещнеш по своя път. С як рок ритъм е и Alter Ego, което излезе миналата година като сингъл от този албум. Всъщност от 11-те песни в Surface Sounds шест сега ще чуете за първи път, по-долу е целият албум. 

Skinny, която групата пусна наскоро се придържа към типичния рокендрол и е структурирана около гнева от ирационалните очаквания на жените. Дори започва със звука на щракане на камерите и женски глас, изричащ "Smile". Hey Gringo е по-лека и енергична песен, малко поп, със закачлив фалцет, подплатен от ярка кънтри и уестърн китарна мелодия. По-меко и акустично звучи My Fear Lady.

Няма спор, гласът на JJ Julius Son (вокал и китара) има основен принос за привлекателността на Kaleo. В Surface Sounds групата не се впуска много-много в експериментиране и винаги звучи като Kaleo, без да се отклонява от това, което знае, че прави добре.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини