Френски топ модели избират Пампорово за зимната си почивка

Изображение 1 от 3

    Две френски топ манекенки бяха забелязани през вчерашния ден в Пампорово на ски и сноуборд – Лу Роат (Lou Ruat) и Лара Готие (Lara Gautier), които са избрали имено родопския ни курорт за зимната си ски и СПА ваканция.
    Двете дами стават известни с участието си в конкурса Мис Франция, където Лу Роат завършва, като първа подгласничка през 2020, но въпреки това остава фаворитка на зрителите, а Лара Готие е Мис Côte d'Azur и втора от финалистките за 2021.

    Ски сезонът в родопския курорт е в разгара си и условията за зимни спортове са отлични. Към момента в двете ски зони – Пампорово и Мечи чал работят общо 12 писти с различна техническа сложност, подходящи както за начинаещите скиори и сноубордисти, така и за напредналите.

    През последните дни гостите на Пампорово се радват на много слънце и отлично подготвени снежни писти. Зоната е отворена за туристи всеки ден от 8:45 до 16:30, а от курорта съветват туристите да закупуват предварително онлайн своите лифт карти и ски пакети през сайта www.pamporovo.me, за да избегнат чакането на опаши и да прекарат повече време по пистите.

    На място се спазват всички противоепидемични мерки, като е необходимо скиорите и сноубордистите да ползват маски на лифт станциите и всички места, където има повече хора, а ако не разполагат с лични предпазни средства могат да получат такива безплатно на касите на лифтовете.

    Освен отлични условия за ски и сноуборд, Пампорово предлага и много други алтернативни занимания сред природата, а от Туристически център Пампорово подготвят две интересни събития, с които да изпратят месец февруари.  

    Тази неделя, 28.02, всички гости на курорта могат да избират от живописен  преход със снегоходки по изцяло нов маршрут или четвъртото поредно издание на събитието „Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовска“. За допълнителна информация и записвания желаещите могат да се обадят на 070017702.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини