Sony Xperia Pro вече е тук на астрономическа цена от 2500 долара

Знаехме, че премиерата предстои, но не бяхме подготвени за цената! Sony най-накрая пусна своя Xperia Pro вариант на смартфона Xperia 1 II, който обяви през февруари 2020 г. Той е ексклузив за територията на САЩ, като се предлага предимно чрез оператора Verizon Wireless на баснословната цена от 2500 долара.

Sony изчака анонса на новата си пълнокадрова камера Alpha 1, за да направи Xperia Pro достъпен в пазарната мрежа. Xperia Pro е по-добра версия на Xperia 1 II с четири 5G (mmWave) антени и микро-HDMI конектор. Това ви позволява да го използвате като външен монитор за вашата камера Sony Alpha, като 5G  позволява свързването с FTP сървър и незабавното качване на снимки и видеоклипове, използвайки скоростта на mmWave.

Естествено телефонът отразява в реално време дисплея на камерата и може да се използва като допълнителен външен, по-качествен монитор. Един професионален фотограф дори показа как може да се използва, за да демонстрира как изглежда кадърът, докато той работи върху него от камерата.

Извън това, Xperia Pro е по-мощна версия на Xperia 1 II. Той има единствен по рода си 6.5-инчов 4K HDR OLED дисплей, чипсет Snapdragon 865, тройна 12MP камера, която предлага AF (автофокус) и AE (автоматична експозиция).

Sony Xperia Pro с 5G ще се продава чрез Verizon от днес на цена 2500 долара. Ще има и отключени 4G модели с неразкрити засега цени.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини